perjantai 12. lokakuuta 2007

12.10.2007 ensilumi saapui yön aikana kuin valkoinen enkeli sulaakseen päivän aikana pois. Vedotkaamme järkeen jotta maahanmuutossa kävisi samoin

Elämme suomalaisille vaarallisia aikoja

Tamperelainen pilakuvataiteilija ja ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto toteaa:

Väärien profeettojen aika on ohi. Suomeen ei pidä suvaita kasvatettavaksi ranskalais- ja englantilaistapaista muslimiongelmaa, millä vaarannetaan alkuperäväestön oikeuasema, oikeusturva ja ihmisoikeudet laajemminkin moraalisena rappiona ja tapain turmelluksena, kuten on käynyt mm. Ranskassa. Aiheesta on saatavissa mm. kirjallisuutta esim. "Kellarihuora"-kirja kertonee karusti siitä mitä tänne Suomeen ei kaivata


12.10.2007 ensilumi saapui yön aikana kuin valkoinen enkeli sulaakseen päivän aikana pois. Vedotkaamme järkeen ja kansalaisaktiiveihin, jotta maahanmuutossa maahanmuuttovirroille kävisi samoin ja laitetaan vihdoin ja viimein sulku Aasiasta ja Afrikasta peräisin oleville EU:hun ja Suomeen suuntautuville muuttovirroille

Osallistukaa reippaasti profeetta Muhammadia ja islamia kritisoivaan pilakuvakilpailuun netin kautta:

http://www.muhammed-caricatures.blogspot.com/http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com - Terveeen järjen asialla Tampere tunnetuksi profeetta Muhammad pilakuvakilpailua tukien

Kansainvälisen profeetta Muhammedia ja islamia kritisoivan pilakuvakilpailun osanottaja ja järjestäjä Tampereella ja Suomessa, globaalitaloudessa voitaneen sanoa, että universaalisti (?)

Seppo Lehto - Armoton kansakunnallinen herättäjänne Tampereelta

4 kommenttia:

Tunnettu tamperelainen kansallismielinen Seppo Lehto kansakunnallista asiaa eri aiheista kirjoitti...

Oheinen Ylen julkaisema uutinen käräjä- ja hovioikeuksien tuomioistuinkäytännöstä on harhaanjohtava Tampereen syyttäjä- ja käräjäoikeuden sekä Turun hovioikeuden osalta.

Jos kyseessä on neekeri tai somali ja jopa julkisuuden henkilö sellainen, niin syytettä, eikä niin ollen tuomiota tule välttämättä lainkaan ei edes syyteharkintaa, kun on rasistisia omaa kansaansa vihaavia kommaripoliiseja kommareita sympatiseeraavien syyttäjien ja tuomarien kanssa yhteistyössä.

Itä-Suomessa saa herkimmin linnatuomion

Julkaistu 14.10.2007, klo 05.05 (päivitetty 14.10.2007, klo 07.31)

Lakikirja

Kuva: Arja Lento / YLE
Tuomioistuinten antamat tuomiot vaihtelevat paikkakunnasta ja alueesta riippuen. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvityksen mukaan suurin riski joutua vankilaan on Itä-Suomen hovioikeuspiirin alueella. Siellä syytetylle napsahtaa herkimmin ehdoton vankeusrangaistus, kertoo Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalainen.
Sen sijaan Vaasan ja Rovaniemen hovioikeuspiireissä langetetaan useimmin ehdollisia tuomioita, ja lievimmän tai lyhimmän kakun saa Turun hovioikeudesta.

Turun hovioikeuden langettamat tuomiot ovat keskimäärin jopa kolme viikkoa lyhyempiä kuin vastaavat tuomiot Helsingin tai Itä-Suomen hovioikeuksista.

Hovioikeuksissa on itsekin huomattu tuomioiden erot. Niiden tasaamiseksi on muun muassa laadittu ohjeellisia rangaistustaulukoita. Viimeksi sellainen on tehty Kouvolan hovioikeuspiirissä.

Itä-Suomen hovioikeuden presidentti Markku Arponen arvelee, että idän ankaruus voi johtua perinteestä. Lisänä on tuomareiden korkea keski-ikä. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkija Ville Hinkkanen selittää eroja luonnollisilla syillä. Joillain alueilla on paljon rikoksenuusijoita ja ehkä enemmän rikollisuuttakin. Käräjäoikeuksin kohdalla tilastoa voi viedä väärään suuntaan käräjäoikeuksien pieni koko.

Hinkkanen ei kuitenkaan hyväksy eroja.

- Ei ole hyväksyttävää, että samasta teosta voi seurata erilainen rangaistus jossain päin maata. Perustuslain mukaan viranomaisten on toimittava yhdenvertaisuusperiaatetta noudattaen. Ihmisten pitää olla tasa-arvoisia lain edessä, sanoo rangaistuskäytännön yhtenäisyyttä selvittänyt tutkija Ville Hinkkanen Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisessa.

Myös käräjäoikeuksien tuomioissa eroja

Hovioikeuksien lisäksi myös käräjäoikeuksien tuomioissa on isoja eroja. Oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) pitää langetettujen tuomioiden vaihtelua varsinkin käräjäoikeuksin kohdalla suurena. Hän uskoo, että käräjäoikeusuudistus tasaa tilannetta, kun uudistuksen myötä oikeuksista tulee isompia.

Joillain alueilla pahoinpitelystä tulee muutaman kuukauden rangaistus, toisella alueella tuomio on jopa kaksinkertainen. Vuosina 2004 - 2006 keskimääräiset ehdottomat vankeustuomiot pahoinpitelyistä olivat 0 - 19 kuukautta käräjäoikeuksista riippuen. Koko maan keskirangaistus oli 10,5 kuukautta.

Tutkija Ville Hinkkanen selittää eroa rikollisuuden alueellisella vaihtelulla ja rikoksenuusijoiden määrällä, mutta myös tuomioiden mittaamiskulttuurin eroilla sekä työkäytännöillä.

Vertailuissa mukana satoja rikoksia

Käräjäoikeuksien vertailussa oli mukana vuosien 2004 - 2006 pahoinpitely- ja varkausrikokset. Tuona aikana 63 prosenttia pahoinpitelijöistä selvisi sakoilla, mutta vaihtelu oikeuksittain oli 35 - 85 prosenttia. Keskimääräinen ehdoton tuomio oli 10,5 kuukautta, kun keskituomioiden vaihtelu oli oikeuden mukaan tarkasteltuna 0 - 19 kuukautta.

Hovioikeuksien osalta vertailtiin kaikkia tuomioita vuosina 1999 - 2003. Sen perusteella havaittiin, että Itä-Suomessa annettiin useammin vankeustuomio sakkojen sijaan. Lisäksi vankeustuomio oli useammin ehdoton tuomio. Tuomiot olivat vieläpä pidempiä kuin muualla. Samaan ehdottomien tuomioiden pituuteen ylsi Helsingin hovioikeuspiiri.

Lyhimmät vankeustuomiot annettiin Vaasan ja Turun hovioikeuspiireissä. Turussa tuomiot olivat keskimäärin jopa seitsemän prosenttia lyhyempiä kuin Itä-Suomessa tai Helsingissä annetut.

Tutkija Ville Hinkkasen laskelmien mukaan Turussa saa keskimäärin kolme viikkoa lyhyemmän ehdottoman tuomion kuin Itä-Suomessa. Käytännössä Turun antama alennus merkitsee sitä, että itäsuomalainen istuu linnassa puolitoista - jopa kaksi viikkoa kauemmin kuin länsisuomalainen vanki.

YLE Uutiset

Muhammed karikatyrer Muhammed pilakuvat olkoon aina ajankohtaisia kuten tieto siitä ettei islam ole uskonto eikä tarvitse uskonrauhansuojaa lain. Seppo Lehto kansakunnallinen herättäjänne luo toivoa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Muhammed karikatyrer Muhammed pilakuvat olkoon aina ajankohtaisia kuten tieto siitä ettei islam ole uskonto eikä tarvitse uskonrauhansuojaa lain. Seppo Lehto kansakunnallinen herättäjänne luo toivoa kirjoitti...

Terveiset Helsinkiin:)

Harry Bogomoloff on hyvä ryssä

Tässä tuo Bogomoloffin sunnuntai-Hesarin teksti.

”Helsingin Sanomat 14.10.07
Välihuuto s. D 7
Elä nyt sitten näiden kanssa

Helsingin verotuspohja rapautuu. Kaupunki sekä vuotaa asukkaita naapurikuntiin, että joutuu kasvamaan maahanmuuton varassa. Taloudellisesti tämä on huonoin mahdollinen yhtälö: aktiivinen veronmaksaja menetetään, tilalle saadaan passiivinen palvelujen kuluttaja.

Elä nyt sitten näiden kanssa. Maahanmuuton hyödyllisyys on monella taholla nähty ikään kuin annettuna. Kuitenkin työvoimapula johtuu pääosin noususuhdanteesta. Vieraileva puolalainen rakennusmies on hyvä vaihtoehto piikkejä tasoittamaan.

Ajatus, että julkinen sektori tulevaisuudessa tarvitsee yhtä paljon tekijöitä kuin nyt, on lähtökohtaisesti väärä. Koulutetumman väen ja teknologian avulla asiat voidaan hoitaa nykyistä tehokkaammin.

Jokaiseen maahanmuuttajaan pitäisi soveltaa yksinkertaista testiä: tarvitaanko hänet oikeasti rakentamaan Suomea? Jos vastaus on kielteinen, niin hyvää matkaa jonnekin muualle. Joutilaita löytyy omastakin takaa.

Harry Bogomoloff
Kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja (kok)
Helsinki ”

Seppo Lehto laukkuryssän poika;)
Suomi suomalaisille;) ja miehittäjä-Ryssä hevonvittuun loisimasta miehitetyiltä alueiltamme!

Eduskuntaehdokas / Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo: Kannanottoja Suomen ryssäläistämisen / bryssäläistämisen / islamisoittamisen estämikseksi nyt ennen kuin on myöhäistä. Toimikaa! kirjoitti...

Lehdistötiedote erilaisille lehtineekereille

Tulin eilen 28.10.2007 tyttärien kanssa Tampereen konservatorion esityksestä missä esikoinen esiintyi huilistina.

Matkalla kotiin jarrutin rajusti ja palasin ottamaan Hämeenpuiston tolppiin kiinnitetyistä Islam tai vapaus - julisteista kuvia.

Lähetin ko. kuvat hetki sitten eri tahoille mm eri lehtineekereille ja Tampereen islam-seurakunnalle sekä piilokopioina valituille tutuille mm. sisulaisille ymv:lle harkintaan jos vaikka ko. ilmiötä Jussi Halla-ahokin uutisoisi Scriptassaan, siinä kuin lehtineekeritkin.

Ko. kuvat ilahduttivat mieltäni kaikessa informatiivisuudessaan