lauantai 21. tammikuuta 2017

Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehdon aatoksia uusinnoin: Nyt luodaan uuden kurjaliston luomalla paineita sosiaaliturvan leikkaamiseen suomalaisiltakin ja näin uudella porukalla viedään elintilaa ja mahdollisuuksia alkuperäväestönkin hyvinvoinnilta

Jo 21. tammikuuta 2013 Tampere facebookissa totesin: 

Monet lankeavat halpaan kuvitellessaan ettei kaikki vaikuta kaikeen: "Maahanmuutto ei liity ihmiskunnan köyhyyden poistamiseen mitenkään". 

Tuota eivät maahanmuuttopoliitiikasta päättävät ymmärrrä, vaan kuvittelevat tai ainakin markkinoivat sillä nyt auttavansa, vaikka tosiasiassa matuinvaasion salliminen on vain eräs anekaupan muoto. 

Maahanmuutto toki usein kurjistaa ja luo uutta köyhälistöä (Malmö, Pariisi, jne), sillä kuten kasvikin irrotettuna maaperästään niin samoin ihminenkin riutuu ja käyttäytyy uudessa ympäristössään, joko dominoiden tai kuollen "Maailmojen sota" elokuvan tapaan, kun ei sittenkään selviä uudessa elinympäristössään. 

Yhteenvetona kiistäisin toisaalta etteikö liittyisi, sillä nyt luodaan uuden kurjaliston luomalla paineita sosiaaliturvan leikkaamiseen suomalaisiltakin ja näin uudella porukalla viedään elintilaa ja mahdollisuuksia alkuperäväestönkin hyvinvoinnilta. 

Kuntavaaleissa Tampereen valkoisin valkoisen tulevaisuuden puolesta puhuja ja toimija 

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko http://kuntavaaliehdokas.blogspot.fi


Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko, ole sinäkin. Ohessa veteraanisormus millä kerättiin 2000-luvun alussa varoja sotaveteraaneille:









--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------